Security Systemen

Ons bedrijf kan diverse security systemen leveren. Camerasystemen, toegangscontrolesystemen tot en met totaal oplossingen zoals hieronder aangegeven. Samen met onze vast partners kunnen we verschillende systemen op elkaar implementeren. Oude nog goed werkende systemen kunnen we implementeren op ons “open systemen”. Dit betekent dat goed werkende systemen nog gebruikt kunnen worden en de niet werkende “oude systemen” kunnen worden vervangen.  Enige voorbeelden van onze security systemen zijn hieronder weergegeven.

 

Tevens kunnen wij de security systemen ook verwerken in een gebouwbeheerssysteeem (GBS). Hierdoor kunt u met behulp van uw computer de alarmen laten verwerken in een grafisch overzicht.  Zo heeft u snel en duidelijk zicht welke alarmen er geactiveerd zijn, camerabeelden worden direct geactiveerd, u heeft hierdoor in een oogopslag zicht  wat er zich afspeelt in uw bedrijf / gebouw.

Camerabeelden kunnen ook doorgezonden worden naar een meldkamer en bij calamiteiten worden de camerabeelden doorgezet naar de alarmcentrale van de politie. Ook zijn er mogelijkheden dat u via uw telefoon de camera kan bewegen en de camerabeelden kan bekijken. Terugkijken behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Vestigingsadres:

Dragon security

Cliostraat 11

3054 TH Rotterdam

Dragon-Security