Brandveiligheid

Het leveren van brandwachten / detachering.

Bij evenementen en optredens ondersteunen onze brandwachten de beveiliging omtrent brandveiligheid. Zij controleren of er aan de brandveiligheids-voorschriften wordt voldaan tevens assisteren of nemen zij de leiding bij een eventuele calamiteit of ontruiming.

 

 

 

 

 

Het op orde stellen van de BHV-organisatie.

U bent als ondernemer verantwoordelijk om uw BHV-organisatie op orde te houden. De BHV-organisatie handelt bij incidenten en calamiteiten. Zij kunnen alleen goed handelen als de groep goed getraind is en er  een goedgekeurd werkbaar BHV- en Ontruimingsplan aanwezig is. Onze organisatie kunt u ondersteunen bij het opmaken van het calamiteiten- en ontruimingsplan (RI&E). Aanvalsplannen en plattegronden voor uw organisatie.

  

 

 

 

 

Het leveren van BHV-voorzieningen.

Met behulp van de BHV-voorzieningen kan een incident beheersbaar worden gehouden totdat de externe hulpdiensten aanwezig zijn. Ook deze brandveiligheidsmiddelen kunnen wij aanleveren.

 

Het controleren van uw blusmiddelen.

De wetgeving en uw verzekering stelt eisen aan de staat van uw blusmiddelen. Onze organisatie kan deze “jaarlijkse” keuring voor u in orde maken.

Onze installateur “controleur” is NCP-erkend onderhoudsbedrijf REOB.


Vestigingsadres:

Dragon security

Cliostraat 11

3054 TH Rotterdam

Dragon-Security