Beveiligen & Bewaken

  • Het leveren van beveiligingsbeambten:

Evenementen beveiliging. Afhankelijk van het evenement wordt er bepaald hoeveel mensen er nodig zijn om de veiligheid vóór, tijdens en na afloop van het evenement te garanderen. Het in goede banen leiden van grote groepen mensen wordt vooraf goed gepland (crowd management), risicoanalyses worden opgemaakt. De beveiligingsmaatregelen wordt hier op afgestemd. Onze medewerkers staan continu door middelen van onopvallende communicatiemiddelen met elkaar in verbinding. Zo weten zij exact wat er gebeurd en kunnen zij onverhoopte verstoringen snel en professioneel in de kiem smoren.

Objectbeveiliging. Onze medewerkers komen als eerste in contact met uw bezoekers. Door hun professionele uitstraling zijn zij het het visitekaartje voor uw bedrijf. Van elk object wordt een veiligheidsplan opgemaakt, beveiligingsprocedures worden besproken met de opdrachtgever. Beveiligingsinstructies worden opgemaakt voor onze beveiligingsbeambten.

Persoonsbeveiliging. Voor het begeleiden van personen werken wij nauw samen met onze vaste partners. Onze beveiligers zijn opgeleid bij verschillende overheidsdiensten en hebben de overstap gemaakt naar de particuliere markt.

 

  • Het opmaken van veiligheidsplannen:

Wij zijn gespecialiseerd in het opmaken van diverse veiligheidsplannen. Het veiligheidsplan wordt opgemaakt door erkende experts, ingeschreven in diverse erkende beveiligingsregisters. Waarin de betrouwbaarheid en het kennisniveau van de verschillende expers in zijn geborgen. Wij hanteren verschillende veiligheidsmethodieken zoals; DHM, CPO, CPTED  methoden met een doelgerichte psychologische aanpak.

Aan de hand van de veiligheidsplannen, trainingen en uitleg; weten uw medewerkers precies wat er van hen wordt verwacht tijdens een incident en of calamiteit.

 

  • Het toetsen en of opmaken van de veiligheidsplannen:

Het toetsen van veiligheidsplannen. Een security audit is bedoeld om de getroffen OBE-beveiligingsmaatregelen te toetsen op effectiviteit. Voldoet het systeem aan de gewenste beoogde doelstellingen waarvoor de systemen zijn aangeschaft. Met behulp van een security scan wordt snel inzichtelijk of uw onderneming voldoende beschermd is tegen in- of externe invloeden.

Een operationele analyse kan uitgevoerd worden om inzichtelijk te krijgen of het strategisch veiligheidsplan, de strategische veiligheidsmaatregelen zijn geborgen in het huidige operationele veiligheidsplan. Deze analyse is zeer interessant om na te gaan of het bepaalde beleid wordt geborgen in het operationele veiligheidsproces.

 

 Ons beveiligingsbedrijf is erkend en goedgekeurd door het Ministerie van Justitie onder ND 1783.

 

 

 

Vestigingsadres:

Dragon security

Cliostraat 11

3054 TH Rotterdam

Dragon-Security